Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

faq Mijn Bibliotheek - account maken

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Geef het e-mailadres op dat je wil gebruiken voor je profiel, klik "Ga verder".
  2. Vul je bibliotheek in, klik "Ga verder".
  3. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je Bibliotheekkaart of eID of kidsID (waarmee je bij ons bent ingeschreven) bij de hand en vul de velden Bibliotheekkaartnr. of rijksregisternr. en Paswoord in. Het paswoord vorm je met de dag en maand van de geboortedatum en de eerste drie letters van de familienaam in hoofdletters vb. Jan De Smet geboren op 08/12/1970 wordt 0812DES. Klik op toon als tekst wanneer je wil bekijken, wat je typte.
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  4. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”.
  5. Als laatste stap bevestig je je e-mailadres via de mail de je kreeg en je bent klaar!