Bibbezoek

Wil je komen lenen in de bib? Vanaf 6 juli werken we zonder reservatie. We laten 10 personen binnen per kwartier. Opgelet: hou nog steeds rekening met onze veiligheidsregels.

10 regels voor een veilig bibbezoek:

Vanaf 6 juli werken we zonder reservatie, we laten tien personen per kwartier binnen.

Wel nog telefonisch reserveren (053 60 34 70) voor de leenmomenten voor risicopatiënten op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur.

1. We laten 10 personen binnen per kwartier. Geen plaats? Wacht even op het volgende kwartier of kom terug wanneer het rustiger is.
  2. Houd kinderen jonger dan 12 jaar bij jou en laat ze niet vrij rondlopen.
  3. Draag een mondmasker en ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  4. Het materiaal dat je binnen brengt, geef je af bij het binnenkomen. Dit gaat niet onmiddellijk van jouw kaart.
  5. Blijf maximum 30 minuten in de bib.
  6. Volg de aanbevolen route en houd 1,5 meter afstand van de andere bezoekers en de bibliotheekmedewerkers.
  7. De publiekscomputers worden niet gebruikt. Er zijn een aantal tablets ter beschikking, maar bereid je bezoek thuis voor.
  8. Probeer enkel de materialen aan te raken die je wil meenemen.
  9. Betaal enkel via bancontact.
  10. Geen lees- en zitplekken of kranten. Er zijn enkel uitleenbare tijdschriften. Geen kopies of prints mogelijk.
tips voor een veilig bibbezoek

Zonder reservatie

vanaf6juli

vanaf 6 juli

Vanaf 6 juli hoef je niet meer te reserveren.

Onze tips voor een veilig bibbezoek blijven wel gelden.

We laten max. 10 personen per kwartier binnen.

veelgesteldevragen

vind hier een antwoord

Alternatieven

bib-aan-huisAfhaal