Onze bib is Open+

Erpe-Mere is trots om uit te pakken met dit unieke bibliotheekconcept. Met Open+ zijn er naast de bemande openingsuren, extra openingsuren zonder personeel. Dankzij de flexibele openingsuren van Open+ kom je naar de bib wanneer het jou past. Dat is handig 's avonds, tijdens het weekend, in de zomervakantie of als je wilt studeren in de bib. Op die manier wordt de bib een beetje meer van iedereen.

Bij je bezoek tijdens deze uren is er geen personeel aanwezig en ook niet bereikbaar. Je moet dus zelf wel al een beetje “thuis” zijn in de bib om vlot van deze service gebruik te kunnen maken.

Wil je graag lid worden van Open+?

  • je bent lid van de bib
  • je bent ouder dan 16 jaar
  • je volgt een infosessie
  • je gaat akkoord en ondertekent het Open+ reglement

 

Inschrijven voor een toekomstige infosessie

Online betalen

Vanaf nu kan je ook online betalen! Geld betalen voor je reservatie, iets te laat binnengebracht…? Dat fiks je in een wip via je account op Mijn Bibliotheek.

Online leren

Leer bij... dankzij de bib

Via de bibliotheek kan je gratis meer dan 30 cursussen en webinars volgen. Online leren is gratis voor alle leden van bib Erpe-Mere. Het enige wat je moet hebben, is een Mijn Bibliotheek account en een computer, laptop of tablet. 

Starten met (bij)leren is heel eenvoudig: Ga naar http://onlinelerenmetdebib.be, log in met je Mijn Bibliotheekaccount en kies een cursus. Je studeert waar en wanneer het jou past en volgens je eigen ritme.

Lees meer

UiT met de bib

Lezing of congres

Quand
Donderdag 22 december 2022
Prix
Free

Lezing of congres

Quand
Maandag 23 januari 2023
Prix
€ 5,00

Spel of quiz

Quand
Van zondag 1 januari 2023 tot dinsdag 31 januari 2023
Prix
Free