Boek
Nederlands

Fortnite handboek : 100% onofficieel

Simon Ward (auteur)
+1
Fortnite handboek : 100% onofficieel
×
Fortnite handboek : 100% onofficieel Fortnite handboek : 100% onofficieel

Fortnite handboek : 100% onofficieel

Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Uitleg van de game Fortnite, met tips en trucs. Lees over o.a. de besturing voor diverse apparaten, kaarten, wapens, handige voorwerpen en bouwen. Met veel gekleurde schermafbeeldingen. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar.
Onderwerp
Fortnite
Extra onderwerp
Computerspelen, games
Titel
Fortnite handboek : 100% onofficieel
Auteur
Simon Ward
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
100% unofficial Fortnite essential guide
Uitgever
Amsterdam: Meis & Maas, 2018
64 p. : ill.
ISBN
9789030504153 (hardback)

Besprekingen

Handzaam informatieboek over de game Fortnite voor kinderen. In dit (niet officiële) handboek wordt het populaire spel uitgelegd en toegelicht. Doelgroep zijn beginnende en ervaren spelers van de game Fortnite. Veel aspecten van het spel komen aan de orde, o.a. kaarten, wapens, dansjes, handige voorwerpen en tips om het spel te winnen en als speler te overleven. De basis van het gamescherm komt uitgebreid aan bod. De besturing wordt uitgelegd voor verschillende apparaten: voor PC’s, consoles zoals PS4, PS4 pro, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox One X en mobiele apparaten. Behandeld worden ook de bouwstructuren, voorzien van tips en trucs. De bladspiegel is overzichtelijk met o.a. blauwe titelkopjes met een inleidende tekst. In gele kaders staan weetjes en in oranje kaders staat telkens een ‘top tip’. Illustraties zijn duidelijke screenshots in wisselend formaat, afkomstig uit de game. Ze zijn tussen de teksten opgenomen. De stoere afbeeldingen lichten de teksten toe en zullen de lezers…Lees verder

Over Simon Ward

Simon Ward (Beckenham, 16 oktober 1941 – Londen, 20 juli 2012) was een Brits acteur. Hij was bekend om zijn rol als bisschop Gardiner in de televisieserie The Tudors, als Sir Monty Everard in de televisieserie Judge John Deed en als Winston Churchill in de film Young Winston.

Simon Ward was getrouwd met Alexandra Ward. Samen hadden ze drie dochters, waaronder de actrice Sophie Ward. Zijn jongste dochter, Kitty, is getrouwd met de komiek Michael McIntyre. Hij stierf na een lang ziekbed op 70-jarige leeftijd in bijzijn van zijn familie.

Filmografie

  • The Son (1966)
  • If.... (1968, niet op aftiteling)
  • Frankenstein Must Be Destroyed (1969)
  • I Start Counting (1969)
  • Quest for Love (1971)
  • Young Winston (1972)
  • The Three Musketeers (1973)
  • Hitler: The Last Ten Days (1973)
  • The Four…Lees verder op Wikipedia